Cara menggunakan FamilyGuard® untuk melindungi daripada HSV

Terdapat beberapa kuman yang anda tidak boleh biarkan. FamilyGuard® Disinfectant Aerosol bukan sahaja membunuh 99.9% virus, bakteria dan fungus, ia juga berkesan terhadap Herpes Simplex Virus (HSV) type 1 dan 2, H1N1 virus dan Respiratory Syncytial. Dinasihatkan untuk menggunakan FamilyGuard® pada permukaan di mana kuman tersebar, seperti dinding, cadar dan alat permainan, untuk melindungi daripada virus dan bau.

 

ARAHAN PENGGUNAAN
GONCANG SEBELUM SETIAP PENGGUNAAN
Untuk membasmi kuman pada permukaan keras, tidak berliang: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan produk kekal pada permukaan selama 5 minit.
Untuk menghapuskan bau yang menyebabkan bakteria pada permukaan lembut: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga lembap. Bakteria yang menyebabkan bau akan dihapuskan selepas 5 minit. Biarkan permukaan kering sepenuhnya sebelum menggunakannya. JAUHKAN DARIPADA KANAK-KANAK DAN HAIWAN PELIHARAAN DARIPADA PERMUKAAN TERAWAT  SEHINGGA KERING. Lakukan ujian dengan menyembur pada permukaan lembut di kawasan yang tidak mudah dilihat (sebelum digunakan secara meluas).
Kawalan kulat dan kulapuk: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan permukaan yang dirawat kering. Gunakan semula jika perlu.
Untuk menyahbau: Sembur produk ke arah atas di tengah bilik selama 10 saat.