Cara mengekalkan kesegaran langsir dan upholsteri anda

Membunuh kuman dan menyingkirkan bau busuk dari rumah anda bukan sahaja di dapur, bilik mandi dan lantai. Sesetengah bahagian rumah anda seperti langsir dan upholsteri tidak kerap dibersihkan. FamilyGuard® Disinfectant Aerosol boleh membersihkan permukaan ini setelah sekian lama. Hanya semburkan pada fabrik untuk menjadikan seluruh rumah anda bersih, dengan kesegaran yang membantu menceriakan setiap hari.

 

ARAHAN PENGGUNAAN
GONCANG SEBELUM SETIAP PENGGUNAAN
Untuk membasmi kuman pada permukaan keras, tidak berliang: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan produk kekal pada permukaan selama 5 minit.
Untuk menghapuskan bau yang menyebabkan bakteria pada permukaan lembut: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga lembap. Bakteria yang menyebabkan bau akan dihapuskan selepas 5 minit. Biarkan permukaan kering sepenuhnya sebelum menggunakannya. JAUHKAN DARIPADA KANAK-KANAK DAN HAIWAN PELIHARAAN DARIPADA PERMUKAAN TERAWAT  SEHINGGA KERING. Lakukan ujian dengan menyembur pada permukaan lembut di kawasan yang tidak mudah dilihat (sebelum digunakan secara meluas).
Kawalan kulat dan kulapuk: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan permukaan yang dirawat kering. Gunakan semula jika perlu.
Untuk menyahbau: Sembur produk ke arah atas di tengah bilik selama 10 saat.