Cara menggunakan aerosol untuk menyegarkan permukaan lembut

Walaupun anak anda pulang ke rumah berbau seperti sukannya, kerusi anda tidak perlu berbau sepertinya. FamilyGuard® Disinfectant Aerosol membantu menyingkirkan bau yang dibawa pulang oleh keluarga anda. Dengan satu semburan, FamilyGuard® menyingkirkan bau dan 99.9% bakteria. Jadi anak anda boleh meneroka dan bermain, tetapi bau mereka tidak kekal di rumah.

 

ARAHAN PENGGUNAAN
GONCANG SEBELUM SETIAP PENGGUNAAN
Untuk membasmi kuman pada permukaan keras, tidak berliang: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan produk kekal pada permukaan selama 5 minit.
Untuk menghapuskan bau yang menyebabkan bakteria pada permukaan lembut: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga lembap. Bakteria yang menyebabkan bau akan dihapuskan selepas 5 minit. Biarkan permukaan kering sepenuhnya sebelum menggunakannya. JAUHKAN DARIPADA KANAK-KANAK DAN HAIWAN PELIHARAAN DARIPADA PERMUKAAN TERAWAT  SEHINGGA KERING. Lakukan ujian dengan menyembur pada permukaan lembut di kawasan yang tidak mudah dilihat (sebelum digunakan secara meluas).
Kawalan kulat dan kulapuk: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan permukaan yang dirawat kering. Gunakan semula jika perlu.


Untuk menyahbau: Sembur produk ke arah atas di tengah bilik selama 10 saat.