Cara menggunakan FamilyGuard® untuk disinfeksi rumah anda

Oleh kerana kanak-kanak suka meneroka, FamilyGuard® Disinfectant Aerosol membantu memastikan rumah anda bersih dan telah disinfeksi. La membunuh kuman dan menghapuskan bau di dalam rumah pada pelbagai permukaan umum di bilik mandi, ruang tamu, dapur dan ruang bawah tanah. Oleh sebab itu, tidak kira apa yang disentuh oleh tangan anak-anak yang kotor, anda boleh yakin rumah anda sentiasa bersih and segar.

 

ARAHAN PENGGUNAAN
GONCANG SEBELUM SETIAP PENGGUNAAN
Untuk membasmi kuman pada permukaan keras, tidak berliang: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan produk kekal pada permukaan selama 5 minit.
Untuk menghapuskan bau yang menyebabkan bakteria pada permukaan lembut: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga lembap. Bakteria yang menyebabkan bau akan dihapuskan selepas 5 minit. Biarkan permukaan kering sepenuhnya sebelum menggunakannya. JAUHKAN DARIPADA KANAK-KANAK DAN HAIWAN PELIHARAAN DARIPADA PERMUKAAN TERAWAT  SEHINGGA KERING. Lakukan ujian dengan menyembur pada permukaan lembut di kawasan yang tidak mudah dilihat (sebelum digunakan secara meluas).
Kawalan kulat dan kulapuk: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan permukaan yang dirawat kering. Gunakan semula jika perlu.
Untuk menyahbau: Sembur produk ke arah atas di tengah bilik selama 10 saat.