Cara menggunakan penyembur disinfektan

Tetamu sentiasa dialu-alukan di rumah anda, tetapi bukan kuman dan bau. FamilyGuard® Disinfectant Aerosol membunuh 99.9% virus dan bakteria dan boleh digunakan pada permukaan keras dan lembut. Dengan produk FamilyGuard®, rumah anda akan sentiasa mengundang keluarga dan rakan-rakan.

 

ARAHAN PENGGUNAAN
GONCANG SEBELUM SETIAP PENGGUNAAN
Untuk membasmi kuman pada permukaan keras, tidak berliang: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan produk kekal pada permukaan selama 5 minit.
Untuk menghapuskan bau yang menyebabkan bakteria pada permukaan lembut: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga lembap. Bakteria yang menyebabkan bau akan dihapuskan selepas 5 minit. Biarkan permukaan kering sepenuhnya sebelum menggunakannya. JAUHKAN DARIPADA KANAK-KANAK DAN HAIWAN PELIHARAAN DARIPADA PERMUKAAN TERAWAT  SEHINGGA KERING. Lakukan ujian dengan menyembur pada permukaan lembut di kawasan yang tidak mudah dilihat (sebelum digunakan secara meluas).
Kawalan kulat dan kulapuk: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan permukaan yang dirawat kering. Gunakan semula jika perlu.

 

Untuk menyahbau: Sembur produk ke arah atas di tengah bilik selama 10 saat.