Cara menggunakan FamilyGuard® untuk mencegah selesema

Tiada sesiapa yang suka jatuh sakit dengan selesema semasa meluangkan masa bersama kawan dan keluarga. FamilyGuard® Disinfectant Aerosol membantu menyingkirkan virus dan bakteria di rumah semasa musim selesema. Ia terbukti berkesan terhadap virus H1N1 dan sintitium pernafasan. Bunuh kuman yang boleh menyebabkan selsema, supaya keluarga anda bebas menikmati setiap musim sepanjang tahun.

 

ARAHAN PENGGUNAAN
GONCANG SEBELUM SETIAP PENGGUNAAN
Untuk membasmi kuman pada permukaan keras, tidak berliang: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan produk kekal pada permukaan selama 5 minit.
Untuk menghapuskan bau yang menyebabkan bakteria pada permukaan lembut: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga lembap. Bakteria yang menyebabkan bau akan dihapuskan selepas 5 minit. Biarkan permukaan kering sepenuhnya sebelum menggunakannya. JAUHKAN DARIPADA KANAK-KANAK DAN HAIWAN PELIHARAAN DARIPADA PERMUKAAN TERAWAT  SEHINGGA KERING. Lakukan ujian dengan menyembur pada permukaan lembut di kawasan yang tidak mudah dilihat (sebelum digunakan secara meluas).
Kawalan kulat dan kulapuk: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan permukaan yang dirawat kering. Gunakan semula jika perlu.
Untuk menyahbau: Sembur produk ke arah atas di tengah bilik selama 10 saat.