Cara menggunakan FamilyGuard Disinfectant Aerosol untuk melindungi daripada virus yang menyebabkan influenza

Membunuh kuman dan virus yang menyebarkan influenza akan melindungi kesihatan keluarga anda semasa musim selesema. Melindungi permukaan yang sering disentuh di rumah anda dengan FamilyGuard® Disinfectant Aerosol. Terbukti keberkesanan dalam membunuh virus influenza A, serta beberapa virus lain supaya keluarga anda sihat setiap hari.

 

ARAHAN PENGGUNAAN
GONCANG SEBELUM SETIAP PENGGUNAAN
Untuk membasmi kuman pada permukaan keras, tidak berliang: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan produk kekal pada permukaan selama 5 minit.
Untuk menghapuskan bau yang menyebabkan bakteria pada permukaan lembut: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga lembap. Bakteria yang menyebabkan bau akan dihapuskan selepas 5 minit. Biarkan permukaan kering sepenuhnya sebelum menggunakannya. JAUHKAN DARIPADA KANAK-KANAK DAN HAIWAN PELIHARAAN DARIPADA PERMUKAAN TERAWAT  SEHINGGA KERING. Lakukan ujian dengan menyembur pada permukaan lembut di kawasan yang tidak mudah dilihat (sebelum digunakan secara meluas).
Kawalan kulat dan kulapuk: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan permukaan yang dirawat kering. Gunakan semula jika perlu.


Untuk menyahbau: Sembur produk ke arah atas di tengah bilik selama 10 saat.