Sediakan rumah anda untuk penjagaan selepas bersalin

Bayi yang baru dilahir tentu membawa kerisauan. FamilyGuard® Aerosol boleh membantu melindungi rumah anda daripada kuman. Hanya semburkan pada permukaan untuk membunuh 99.9% virus, bakteria dan fungus di tempat yang disentuh oleh kanak-kanak. Gunakan produk FamilyGuard® dengan mengikuti arahan pada pek adalah langkah yang bijak dalam menghapuskan kuman dan virus yang boleh menyebabkan penyakit terhadap anak anda dan merisaukan anda.

 

ARAHAN PENGGUNAAN
GONCANG SEBELUM SETIAP PENGGUNAAN
Untuk membasmi kuman pada permukaan keras, tidak berliang: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan produk kekal pada permukaan selama 5 minit.
Untuk menghapuskan bau yang menyebabkan bakteria pada permukaan lembut: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga lembap. Bakteria yang menyebabkan bau akan dihapuskan selepas 5 minit. Biarkan permukaan kering sepenuhnya sebelum menggunakannya. JAUHKAN DARIPADA KANAK-KANAK DAN HAIWAN PELIHARAAN DARIPADA PERMUKAAN TERAWAT  SEHINGGA KERING. Lakukan ujian dengan menyembur pada permukaan lembut di kawasan yang tidak mudah dilihat (sebelum digunakan secara meluas).
Kawalan kulat dan kulapuk: Sembur permukaan yang belum dibersihkan sehingga basah. Biarkan permukaan yang dirawat kering. Gunakan semula jika perlu.
Untuk menyahbau: Sembur produk ke arah atas di tengah bilik selama 10 saat.